Coaching Palvelut

Business coaching ja yksilöcoaching

Coachina autan sinua ottamaan käyttöön vahvuutesi ja voimavarasi, jotta voit saavuttaa elämäsi tärkeitä ja merkityksellisiä unelmia, tavoitteita sekä luoda hyvinvointia itsellesi ja ympärillesi.

Business coaching

Kehitä organisaatiossa onnistumisia ja varmista hyvinvointi!

Yksilöcoaching

Löydä sisäinen voimasi, unelmasi ja paras hyvinvointisi!

Business coaching

Auttaa ihmisiä ja yrityksiä onnistumaan
Business coaching -palvelutOta yhteyttä

Mitä on business coaching?

 

Business coaching lähtee liikkeelle organisaation halusta kehittyä sekä tarjota menestyksen tekijöilleen coachaavaa valmennusta myönteisessä, tukevassa ja oivalluttavassa vuorovaikutteisessa prosessissa. Business coachingissa valmennettavia autetaan ottamaan käyttöönsä ammatilliset ja henkilökohtaiset vahvuutensa ja voimavaransa, koko potentiaalinsa ja näin varmistamaan onnistuminen halutuissa tavoitteissa. Business coachingissa organisaation tavoitteet ja odotukset antavat suunnan ja yhdistyvät prosessissa coachattavan tavoitteiden kanssa.

 

Business coachingissa prosessi aloitetaan sekä päätetään yleensä kolmikantatapaamisella coachin, coachattavan ja HR:n tai esihenkilön kesken. Sovitun keston mukaan prosessi etenee luottamuksellisten coaching -tapaamisten osalta coachin ja coachattavan välillä. Business coachingissa toiminta-alueena on koko Suomi (Teams, Zoom -videoyhteys, puhelimitse). Valmennuksessani painottuvat erityisesti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisen näkökulmat. Coaching voidaan halutessa toteuttaa myös kävelycoachingina. Kävelycoachingia suosittelen  erityisesti paikallaan olemisen tauottamisen ja liikkumisen lisäämisen terveyshyödyillä ja luovan ajattelun edistämiseksi.

 

Coaching tarkastelee ajattelu,- tunne- ja toimintamalleja, oivalluttaa, purkaa rajoittavia uskomuksia ja luo mahdollisuuden ottaa käyttöön koko henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaali. Coachingissa kirkastetaan tavoitteellinen päämäärä ja haluttu lopputulos,  fokusoidaan energia toimintaan sekä autetaan esimerkiksi omaksumaan uusia tavoitetta edistäviä uskomuksia ja kehitetään vastuullisuuden toimintakulttuuria. Coaching kehittää coachattavan omaa ratkaisukykyä, oppimista ja auttaa coachattavaa viemään oivalluksensa käytännön toimintaan.

Miten menestyä paremmin muutoksen keskellä, kehittää itseohjautuvuutta ja ketterää oppimista? Business coaching auttaa ihmisiä ja yrityksiä onnistumaan halutuissa tavoitteissa.

Mitä on yksilöcoaching?

Yksilöcoachingissa, life coachingissa autan sinua kirkastamaan tavoitteesi  ja saavuttamaan elämäsi unelmia.

 

Coaching luo mahdollisuuden ottaa käyttöön koko henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaali ja edetä kohti kirkastettua tavoitteellista päämäärää ja haluttua lopputulosta. Coaching tarkastelee ajattelu,- tunne- ja toimintamalleja, oivalluttaa, purkaa rajoittavia uskomuksia,  auttaa energian fokusoimisessa sekä auttaa esimerkiksi omaksumaan uusia tavoitetta edistäviä uskomuksia.

 

Coaching kehittää coachattavan omaa ratkaisukykyä, oppimista sekä auttaa coachattavaa viemään oivalluksensa käytännön toimintaan.  Coaching on mahdollista toteuttaa yksittäisinä kertoina tai pidempikestoisena prosessina. Coaching -tapaamisen kesto on 45 minuuttia. Yksilöcoachingissa toiminta-alueena on koko Suomi (Teams, Zoom -videoyhteys, puhelimitse).