Yksilöcoaching

Auttaa ihmisiä onnistumaan ja etenemään kohti unelmien tavoitteita.

Mitä on yksilöcoaching?

Yksilöcoachingissa, life coachingissa autan sinua kirkastamaan tavoitteesi  ja saavuttamaan elämäsi unelmia.

 

Coaching luo mahdollisuuden ottaa käyttöön koko henkilökohtainen ja ammatillinen potentiaali ja edetä kohti kirkastettua tavoitteellista päämäärää ja haluttua lopputulosta. Coaching tarkastelee ajattelu,- tunne- ja toimintamalleja, oivalluttaa, purkaa rajoittavia uskomuksia,  auttaa energian fokusoimisessa sekä auttaa esimerkiksi omaksumaan uusia tavoitetta edistäviä uskomuksia.

 

Coaching kehittää coachattavan omaa ratkaisukykyä, oppimista sekä auttaa coachattavaa viemään oivalluksensa käytännön toimintaan.  Coaching on mahdollista toteuttaa yksittäisinä kertoina tai pidempikestoisena prosessina. Coaching -tapaamisen kesto on 45 minuuttia. Yksilöcoachingissa toiminta-alueena on koko Suomi (Teams, Zoom -videoyhteys).

 

 

Millainen on sinun haluamasi tulevaisuus ja elämäsi muutos? Muutos voi keskittyä hyvinvointiin, ihmissuhteisiin, työ- ja vapaa-ajan tasapainoon ja näihin liittyviin muihin teemoihin. Yksilöcoaching, life coaching auttaa onnistumaan halutuissa tavoitteissa. Aloita elämäsi unelman luominen!